René Jon Figgé

René Jon Figgé har mere end 30 års omfattende erfaring i alle aspekter af projektledelse både som senior projektchef, som chef for projekt/metode funktion, som afdelingsleder, som kompetenceleder og som konsulent.

Som projektleder har han stor praktisk erfaring med at eksekvere større projekter med høj kompleksitet og projektteams på mere end 30 deltagere. Han har overtaget turbulente projekter og med tæt samarbejde bragt dem til en succesfuld levering. Han har haft ansvaret som tilbuds projektleder i flere landsdækkende udbud både i IBM og som projektkonsulent hos Siemens.

Tidligere ansat som Client Director hos Mannaz. Inden da var han afdelingsleder for en projekt og metodeafdeling i en it-virksomhed. Her etablerede og opbyggede han en projektafdeling, projektmodeller, en ledelsesstruktur og en kompetenceudvikling i en kvalitet, der resulterede i, at 20 projektledere at passerede IPMA certificering D, C og B med succes. Efterfølgende blev samme kompetenceudvikling udbudt som et kursusforløb til kunderne. Her leverede han 4 kursusforløb med samme gode certificerings resultater. Dette uddannelseskoncept leveres nu gennem Visuel Projektledelse.

Han er en meget stærk og engageret team builder og har vedvarende højt fokus på at udvikle mennesker, bygge produktive teams og bringe energi og engagement ind i det daglige arbejde. Som konsulent og facilitator bringer han stor praktisk erfaring fra alle aspekter af projektledelse og teambuilding ind den daglige rådgivning, undervisning og facilitering. Har leveret dette siden 2001 for Connector, DIEU, FDC og Mannaz. Har en samarbejdsaftale med Mannaz og underviser på alle moduler i Mannaz Projektlederuddannelsen.

Aktiv i Dansk Projektledelse med seminarer, gå hjem møder og indlæg på symposier. Redaktionsmedlem for udgivelse af medlemsbladet og leverer selv artikler.