SAP PS

SAP PS Projektstyring

SAP Project System (PS) er et software til projektstyring, som integreres med andre komponenter i SAP Enterprise Resource Planning (SAP ERP). Værktøjet er et lokalt funktionelt modul eller en del af SAP ERP-systemet og giver brugerne mulighed for at rette midler og ressourcer, hvor det er nødvendigt, og kontrollere hvert trin i projektet for at sikre punktlig levering inden for budgettet.

SAP PS gør det muligt for brugere som projektledere at opstille en defineret start- og slutdato for projektet og adskille det i sine diskrete elementer og strukturer. Projekter er organiseret af strukturer ved hjælp af en Work Break Down (WBS) struktur der gør det muligt at adskille hovedprojektet i individuelle opgaver og notere dem i en hierarkisk struktur og ved proces ved hjælp af arbejdspakker, der angiver aktiviteter og deres funktioner, såsom start- og slutdatoer . Derudover giver netværksfunktionen mulighed for at etablere aktiviteter og deres forhold.

SAP PS er beregnet til at være tæt integreret med andre SAP-komponenter og kan bruges til alle typer af projekter, størrelse og kompleksitet, selvom dens funktioner egner sig specielt godt til mere komplicerede, modne projekter. Produktionsprojekter, herunder indkøb og overvågning af maskin- og arbejdskapacitet, kan også styres i SAP PS-miljøet.

SAP PS har et kompliceret sæt af funktioner og omfattende integration med andre SAP-komponenter for at sikre nem dataadgang og administration, ifølge SAP. Det giver betydelige finansielle kontrolfunktioner, beskyttelse inden for firewall og begrænsninger på brugerniveau for adgang til dokumenter og andre oplysninger.

SAP Project System (PS) er et software til projektstyring, som integreres med andre komponenter i SAP Enterprise Resource Planning (SAP ERP). Værktøjet er et lokalt funktionsmodul eller en del af SAP ERP-systemet og giver brugerne mulighed for at rette midler og ressourcer, hvor det er nødvendigt, og kontrollere hver fase af projektet for at sikre punktlig levering inden for budgettet.