Maria Sennels

Maria Sennels har 20 års erfaring med at rådgive ledelser i store internationale koncerner og danske virksomheder inden for Change Communication, Issues Management, Krisehåndtering og Branding.

Hun er Cand. merc. og Executive MBA fra CBS og har de seneste 12 år været strategivejleder og underviser på Executive MBA på CBS. Er rådgiver og mentor for unge ledere og flere startups.
Maria er Medlem af CBS Business Panel, næstformand i Cand. Merc. Alumni foreningen på CBS samt bestyrelsesmedlem og medlem af flere Advisory Boards.

Udover at have den teoretiske ballast på plads, har Maria sammenlagt mere end 10 års topledererfaring fra både dansk og internationalt erhvervsliv. Hun har blandt andet i en årrække været CEO og global leder af forretningsområdet Change communication i Burson-Marsteller, som er blandt verdens største internationale kommunikationsrådgivningsvirksomheder. Tidligere har hun været direktør Direktør og Seniorrådgiver i Advice A/S, som i dag er et af Danmarks største kommunikations- og marketingbureauer.