Christian Veng

Christian Veng har mere end 25 års erfaring som IT-professionel inden for SAP services, design samt fra business case til Application Management Services (AMS). Han har stor erfaring med infrastruktur, hosting, salg, implementering og styring af IT- og forretningsløsninger samt program, projektledelse og IT-Management.

De seneste 15 år har Christian arbejdet på store SAP-implementeringer både som leder og specialist og han har arbejdet hos en af de førende danske IT-udbydere som VP på SAP-divisionen, der leverer SAP-tjenester (Projekter, Produkter og AMS) til 100+ kunder med en leveringsorganisation på 400+ medarbejdere i Danmark, Indien og Polen.

Christian startede sin SAP karriere som teknisk projektleder for et fuldt livscyklus SAP projekt. Efter implementeringen etablerede han en applikationsledelsesafdeling med ansvar for SAP og andre kritiske forretningsløsninger, som han var leder for. Han har erhvervet sine SAP-færdigheder fra flere SAP-projekter og rollouts inden for en række områder som generel programstyring, teknisk projektstyring, QA/projektrevision, TCO-analyse, design af supportorganisationer/AMS setup, outsourcing og værdi propositioner på langsigtede ERP investeringer.

Christian har en MsC i Computer Science fra Københavns Universitet og har blandt andet arbejdet hos KMD, Lundbeck og Deloitte samt haft egen virksomhed.