Hvad koster det at insource en SAP medarbejder?
Det koster normalt 4000,- til 5000,- pr. dag at insource en SAP medarbejder.

Hvordan kommunikerer man med sin medarbejder?
Den daglige kommunikation foregår normalt via a e-mail, msn eller ip telefon.

Hvordan styrer man sine projekter?
Alle ASAPConsult’s kunder har adgang til at bruge ASAPConsult`s online-projektstyringssoftware, her kan man bla. oprette alle projekter og opgaver, samt se status på de enkelte opgaver.
??????

Hvilket sprog kommunikerer man på?
Kommunikation med den indiske medarbejder foregår på engelsk. Engelsk er hovedsproget i Indien, så alle indere taler og skriver engelsk.
Det samme gælder for medarbejdere i Belarus.

Hvem ejer kildekoden?
Ved insourcing er det kunden som ejer kildekoden. Ved udvikling er det normalt ASAPConsult der ejer kildekoden, men det kan aftales fra gang til gang.

Hvad er tidsforskellen?
Tidsforskellen til Indien er 3 timer, når det er sommertid og 4 timer, når det er vintertid. ASAPConsult har dog kompenseret denne tidsforskel ved at det Indiske personale starter deres arbejdsdag kl. 10. Dette minimerer tidsforskellen til 2 timer. Tidsforskellen til Belarus er kun 1 time!

Er den internationale medarbejder lige så effektiv som den danske?
JA, vores internationale medarbejder er lige så effektiv som den danske, men skal lige som en hver anden medarbejder indarbejdes i virksomhedens projekter og måder at arbejde på. Det forslås at kunden, de første 3 måneder, har medarbejderen her i Danmark hvor medarbejderen kan sættes ind i kundens forretning, system og specifikation.

Hvor lang tid tager det at komme i gang?
Det tager normalt 2 til 3 uger at komme i gang.